fbpx

Svaki roditelj, koji je krenuo putem osvještavanja i promjene, zna koliko je uloga roditelja važna u našem životu i koliko nas iskustva iz ranog perioda obilježavaju. Međutim, na vanjske okolnosti u našim životima većinom ne možemo utjecati pa tako postoji i velik broj djece koja nemaju mogućnost odrastati uz svoje roditelje.

Upravo zbog pomoći onima kojima pomoć najviše treba je i nastao projekt pod nazivom Kutijica za odRASTanje. Riječ je o dobrotvornom projektu Vanje Varge čiji je brend Djelovanje već poznat po svojim projektima čija je dodirna točka upravo ta dobrotvorna komponenta.

Tako je nastala i Kutijica za odRASTanje u kojoj se nalazi:

  • Knjiga odRASTanje o osobnom razvoju kroz ulogu roditelja i savjete o svjesnom odgoju autorice Mirte Primorac Šejić. Tekstove prate predivne, vizualno snažne ilustracije mlade ilustratorice Broken isn’t bad. Knjiga odRASTanje potiče roditelja na osobni razvoj, na to da osvijestiti vlastite štetne obrasce i iscijeli traume i tako ih prestane prenositi na dijete.
  • Stilizirani odRASTanje notes za bilješke i podršku u procesu odRASTanja. Notes je prostor za napisati, a napisati znači osvijestiti si, ohrabriti se za suočavanje, odvažiti se na korak prema akciji, dopustiti si da neka misao na polici dočeka trenutak uvida u raspetljavanje koje dolazi kada je u umu oslobođen prostor za nova shvaćanja i perspektive.
  • U svakoj kutijici se nalazi i kartica s popustima kod partnera koji su podržali projekt, a popis partnera može se provjeriti na www.djelovanje.hr

Iznimno smo sretni što smo dio ovako hvalevrijednog projekta. Od srca zahvaljujemo gđi. Varga koja je kroz svoj brend djelovanje. zajedno s partnerima uspjela na kreativan i originalan način prenijeti edukativan sadržaj vezan uz zdravo i kvalitetno odrastanje djece – upravo ono čime se naša udruga bavi, spojiti naše potrebe te nam pomoći u odrastanju u pružanju brižnog doma za svako dijete. Donaciju ćemo iskoristiti za pokrivanje režijskih troškova jedne od SOS obitelji.

Cijena kutijice iznosi 200 kn, a polovina cijene kutijice donira se našoj Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska. Kutijica za odRASTAnje dolazi u ograničenoj seriji od samo  300 primjeraka.
Za više detalja posjetite www.djelovanje.hr

Kutijica za odRASTanje
Skip to content