fbpx
Volontiranje zaposlenika

Raditi na međusobnu povezivanju zaposlenika i pritom činiti društveno odgovorno djelo, dobitna je kombinacija svake tvrtke koja se brine o svojim zaposlenicima. Upravo takav jedan dan možete provesti u SOS dječjim selima. Uz dobru volju, malo truda i veliko srce možete pomoći u održavanju postojećih objekata u oba naša sela, Lekeniku i Ladimirevcima. S obzirom na veliki broj objekata svake godine na red dolazi renoviranje nekoliko njih. U toj obnovi pomažu nam korporativni partneri.

Kako bi radovi zadovoljili potrebe i bili obavljeni prema svim standardima smještaja djece, osmislili smo sustav u kojemu korporativni partneri sudjeluju u troškovima vezanim uz radove koje obavljaju njezini djelatnici-volonteri. Kod zahtjevnijih radova partnerska tvrtka pokriva troškove radova koje izvodi profesionalni obrtnik, a volonteri – zaposlenici partnerske tvrtke – u tome mu pomažu. Osim volonterskog rada predviđeno je i vrijeme za upoznavanje SOS Dječjeg sela.

Donacije iz plaće

Donacije iz plaće jednostavan su model kako Vaši zaposlenici mogu pomoći. Zaposlenici koji odluče donirati na ovaj način, odabiru iznos koji žele redovno donirati iz plaće. Tvrtka radi uskratu dijela plaće na teret Donacije iz plaće te zbirni iznos uplaćuje na račun SOS DSH. Svaki zaposlenik može u bilo kojem trenutku povući svoje odobrenje i prekinuti Donaciju iz plaće. Suradnja se definira ugovorom s tvrtkom.

Skip to content